Over. Susan

Vol enthousiasme aan de slag om gestructureerd en slimmer te werken

Over CRM specialist

Susan Visser

Als ondernemer wil je het liefste zoveel mogelijk bezig zijn met de doelen van jouw bedrijf,
de collega’s met wie je samenwerkt en de klanten voor wie je jouw product(en) of dienstverlening realiseert. In de praktijk besteed je eerder veel kostbare tijd aan andere taken. Van het opzoeken van informatie en het handmatig bijhouden van verschillende lijstjes, tot het bepalen van prioriteiten en aanbrengen van overzicht.

Vanuit mijn persoonlijke drive vind ik het ontzettend zonde dat ondernemers zoveel tijd
kwijt zijn met taken en zaken die niet bijdragen aan datgene waar zij goed in zijn en blij van worden. Het is dan ook mijn droom dat jij als ondernemer vooral bezig bent met het
optimaal bedienen en ondersteunen van jouw klanten. Een doel waar je in mijn ogen niet alleen vol voor mag gaan, maar tegelijkertijd alle aandacht voor nodig hebt.

Ik ben ervan overtuigd dat je door taken slimmer te organiseren en automatiseren, meer en gerichter tijd kunt besteden aan datgene wat waardevol is voor jouw bedrijf. Zo laat jij jouw onderneming groeien, behaal jij jouw doelen en werk je vol passie in én aan jouw bedrijf.

Het is mijn droom dat jij je als ondernemer kunt focussen op
het optimaal bedienen en ondersteunen van jouw klanten.
Een prachtig doel, waar je alle aandacht voor nodig hebt!

Mijn achtergrond zorgt voor

Een unieke aanpak

Het gaat mij niet om meer of beter, maar vooral om slimmer werk. Door mijn achtergrond
in de financiële dienstverlening, zie ik snel tegen welke knelpunten jij aanloopt. Mijn nieuwsgierigheid en het stellen van vele “waarom?” vragen, legt tijdens een intakegesprek jouw behoefte bloot. Ik beperk me niet tot software, maar achterhaal datgene wat er nog meer nodig is om antwoord te geven op de vraag die jij stelt. Dit formuleert mijn startpunt om samen met jou de nu nog handmatige processen aan slimme tools te verbinden.

Van standaard werkzaamheden naar waardevolle klantimpact. Routinematige handelingen zijn vanaf nu verleden tijd en worden geautomatiseerd. In mijn aanpak zoek ik naar ieders talent, welke we ten volle en op een passende manier inzetten tijdens onze samenwerking. Door klantprocessen- en systemen te verbinden, zal de onderlinge samenhang in jouw bedrijf versterken en de beleving voor jouw klanten groeien.

Mijn werk als

CRM specialist

Al ruim 10 jaar werk ik als CRM dienstverlener en help ik bedrijven met de inrichting en optimalisatie van diverse CRM pakketten. In mijn dienstverlening ligt de focus op het waarom van jouw aanpak, zodat de bij jou passende slimme tool ook daadwerkelijk
bijdraagt aan jouw dagelijkse werkzaamheden, doelen en voldoende werkplezier.

Door – óók na de implementatie – te blijven kijken naar mogelijkheden om slimmer te
werken
en te durven bewegen richting de behoefte van jouw klant, behoud jij de juiste energie en bouw jij aan jouw toekomst. Met een duidelijke structuur als basis help ik jou
naar het ultieme doel: een vitale onderneming met energieke en creatieve medewerkers.

Ben jij klaar voor de start?