slimmer. Werken

Zodat jij toekomt aan datgene waar jij goed in bent en blij van wordt

Slimmer werken

met slimme tools

Wanneer je regelmatig wordt ingehaald door de waan van de dag, niet meer toekomt aan ondernemen of te weinig dingen doet die je daadwerkelijk energie geven, help ik je graag 
op weg. Door jouw focus te verleggen en samen te onderzoeken welke processen geautomatiseerd kunnen worden, zorgen we ervoor dat je meer bereikt in minder tijd.
Zo ondersteun ik jou als ondernemer met het verslimmen van processen en begeleid ik je van onrust naar overzicht.

Slimme tools zijn je gereedschap

Door een slimme tool te gebruiken, bundel je alle informatie over jouw klanten en (potentiële) kansen. Deze tool helpt jou om op het juiste moment aandacht te besteden aan jouw klant of kans wanneer het nodig is. Het is onmogelijk om dit allemaal te onthouden, laat staan goed over te dragen aan collega’s, bij ziekte of verlof. Slimme tools tonen waar je staat en waar je naar toe gaat. Pas dan kun je jouw groeimogelijkheden verzamelen en kwalificeren.

De échte kracht zit in het gebruik ervan

Een slimme tool is een noodzakelijk hulpmiddel, maar levert pas iets op als iedereen binnen jouw bedrijf er op de juiste manier én dagelijks gebruik van maakt. Zo niet, dan wordt het één van de (helaas) veel aangeschafte softwarepakketten zonder enig resultaat. Ik hecht daarom veel aan een sterke, onderlinge verbinding. Een CRM pakket staat immers nooit op zichzelf. Zolang de connectie ontbreekt, zal de slimme tool niet optimaal werken. Zodra iedereen bewust weet hoe, wanneer en waarom de slimme tool wordt ingezet, zal de software zich terugverdienen en jou en jouw collega’s helpen te verbinden, waardoor je efficiënter en bovenal prettiger werkt.

Niet méér,

maar slimmer werken

Na een lange werkdag met overvolle agenda, veel telefoontjes en vragen zit je ’s avonds nog tot laat achter je laptop om e-mails te beantwoorden, die ene offerte te versturen of nog net de laatste punten op de i te zetten. De hoeveelheid werk neemt elke dag
toe en het overzicht dat je vorige week nog hebt bijgewerkt, klopt vandaag al niet meer. 

Herkenbaar? Volgens mij vind je de oplossing dan niet in méér te gaan werken, maar juist door slimmer te werken. 

Slimmer werken richt zich op het ontdekken wat, waarom en hoe je te werk gaat. Zodra je dat inzichtelijk hebt, kun je
jouw processen daar zo goed mogelijk op laten aansluiten. Zo ga je van (te) veel informatie in jouw eigen hoofd, naar:

Betere besteding van tijd

Slimmer werken betekent dat je tijd en energie besteed aan datgene waar je goed in bent, blij van wordt en wat tegelijkertijd iets oplevert voor jouw bedrijf en klant(en).
Door slimmer te werken vermijd jij onnodig dubbele handelingen en worden routinewerkzaamheden zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Meer aandacht voor klanten

Slimmer werken zorgt ervoor dat alle informatie van en over (potentiële) klanten overzichtelijk bij elkaar staat. Zo weet je op ieder moment van de dag hoe jouw bedrijf ervoor staat, welke klant(en) aandacht nodig hebben en wat de volgende stap is op weg naar jouw beoogde succes. Het resultaat? Optimaal werkgeluk. Voor jou én jouw collega’s.

Services

de brug tussen te veel,
niet leuk en slimmer werk

Doen waar je blij van wordt, willen we allemaal. Misschien is het zelfs de reden dat je gestart bent als ondernemer.
Toch blijkt focus op datgene waar jij in uitblinkt tijdens drukte lastig(er) vol te houden. Taken die jij niet leuk vindt lekken energie.
Sterker nog: ze kunnen fouten opleveren en leiden onder werkgeluk. Van jezelf of van jouw medewerkers. 

Vliegen jouw weken voorbij en heb je het idee dat je maar niet gedaan krijgt wat je wilde doen?
Verlies je grip of wil je dat jouw collega’s van elkaar kunnen zien wie wat en met welke klant besproken heeft?
Met een slimme tool houd je overzicht en kun je proactief werken aan jouw kerntaken, bedrijf en groei.

Ik help jou te focussen op datgene wat belangrijk is, zodat jij processen kan laten aansluiten op jouw werkzaamheden.
Vanuit de door jou opgebouwde basis help ik je een passende tool te selecteren om vervolgens in het juiste landschap
en op een logische wijze met elkaar te verbinden. Dat doe ik aan de hand van zes onmisbare stappen:

1. intake

Ieder traject start voor mij met een uitgebreide kennismaking, waarin we samen al pratende in kaart brengen wat jullie situatie, behoeften en wensen zijn. 

2. inspireren

Door tijdens een demo inzicht te geven in de mogelijkheden van slimme tools komen we erachter welke functionaliteiten voor jullie relevant zijn.

3. inventariseren

In een diepte interview zoom ik verder in op jullie gewenste inrichting van de CRM tool. Op basis van jullie antwoorden bepalen we samen het vervolgtraject.

4. implementeren

Tijdens de implementatie combineer ik de feitelijke inrichting met uitleg en instructie, zodat jullie direct van start kunnen. Alle benodigde input stem ik naar wens en huisstijlrichtlijnen af. 

5. optimaliseren

Samen borgen we ieders vertrouwen met de tool. We behandelen vragen, bespreken aandachtspunten en voeren functionele veranderingen door die van belang zijn voor jullie werkwijze.

6. automatiseren

Zodra alles vlekkeloos werkt, kunnen we het systeem voor jullie laten werken. Een aantal integraties zijn standaard beschikbaar, andere interacties kunnen we middels een API automatiseren. 

Reviews

Wat mijn klanten ervaren

Herman Schaeffer
Lees verder
“Iedere keer als Susan bij mij is langs geweest, zijn er zaken geregeld waar zij niet specifiek voor kwam. Haar enthousiasme en gestructureerde werkwijze zorgen ervoor dat ik gaandeweg ons gesprek ook andere punten benoem. Voor Susan is dit geen brug te ver, zij helpt mij deze zaken op te pakken, te structureren en te verbinden in onze slimme tool!”
Willem VreeswijkVVP Nederland
Lees verder
“Als je het hebt over een optimale samenwerking, dan heb je het over Zeker Susan. Susan is snel, accuraat, kundig, vriendelijk en meedenkend. Haar verbindende vermogen zorgt ervoor dat alle ballen samenkomen op één plek. Een aanrader van de bovenste plank!”
Martijn Gunther MoorHolland Water
Lees verder
“Onze hulpvraag is door Susan een stuk breder aangevlogen dan we in eerste instantie zelf dachten. Susan gaat voortvarend aan de slag. Ze snapt waar wij naartoe willen, dat is voor mij een hele prettige manier van samenwerken.”
Vorige
Volgende

Zeker Susan werkt o.a. voor

Leer slimmer werken

Ik ben overtuigd van de unieke kwaliteiten van medewerkers als onderscheidende factor binnen jouw organisatie.
Om dat blijvend te stimuleren draait het in mijn ogen niet om de juiste slimme tools, maar om het gebruik ervan in de dagelijkse praktijk.
Tools zijn niet bedoeld om de mens te vervangen, maar om te ondersteunen, ruimte vrij te maken en ieders kwaliteiten
optimaal te benutten. Weten waarom je iets doet is daarom in ieder traject mijn uitgangspunt.