slimmer. Werken

Zodat jij toekomt aan datgene waar jij goed in bent en blij van wordt

Slimmer werken

met slimme tools

Wanneer je regelmatig wordt ingehaald door de waan van de dag, niet meer toekomt aan ondernemen of te weinig dingen doet die je daadwerkelijk energie geven, help ik je graag 
op weg. Door jouw focus te verleggen en samen te onderzoeken welke processen geautomatiseerd kunnen worden, zorgen we ervoor dat je meer bereikt in minder tijd.
Zo ondersteun ik jou als ondernemer met het verslimmen van processen, in plaats van andersom. Van onrust naar overzicht.

Slimme tools zijn je gereedschap

Door een slimme tool te gebruiken, bundel je alle informatie over jouw klanten en (potentiële) kansen. Deze tool helpt jou om op het juiste moment aandacht te besteden aan jouw klant of kans wanneer het nodig is. Het is onmogelijk om dit allemaal te onthouden, laat staan goed over te dragen aan collega’s, bij ziekte of verlof. Slimme tools tonen waar je staat en waar je naar toe gaat. Pas dan kun je jouw groeimogelijkheden verzamelen en kwalificeren.

De échte kracht zit in het gebruik ervan

Een slimme tool is een noodzakelijk hulpmiddel, maar levert pas iets op als iedereen binnen jouw bedrijf er op de juiste manier én dagelijks gebruik van maakt. Zo niet, dan wordt het één van de (helaas) veel aangeschafte softwarepakketten zonder enig resultaat. Ik hecht daarom veel aan een sterke, onderlinge verbinding. Een CRM pakket staat immers nooit op zichzelf. Zolang de connectie ontbreekt, zal de slimme tool niet optimaal werken. Zodra iedereen bewust weet hoe, wanneer en waarom de slimme tool wordt ingezet, zal de software zich terugverdienen en jou en jouw collega’s helpen te verbinden en efficiënter te werken.

Niet méér,

maar slimmer werken

Na een lange werkdag met overvolle agenda, veel telefoontjes en vragen zit je ’s avonds nog tot laat achter je laptop om e-mails te beantwoorden, die ene offerte te versturen of nog net de laatste punten op de i te zetten. De hoeveelheid  werk neemt elke dag toe en het overzicht dat je vorige week nog hebt bijgewerkt, klopt vandaag al niet meer. 

Herkenbaar? Volgens mij vind je de oplossing dan niet in méér te gaan werken, maar juist door slimmer te werken.

Slimmer werken richt zich op het ontdekken wat, waarom en hoe je te werk gaat. Zodra je dat inzichtelijk hebt, kun je jouw processen daar zo goed mogelijk op laten aansluiten. Zo ga je van (te) veel informatie in jouw eigen hoofd, naar:

Betere besteding van tijd

Slimmer werken betekent dat je tijd besteed aan datgene waar je goed in bent, blij van wordt en wat tegelijkertijd iets oplevert voor jouw bedrijf en klant(en). Door slimmer te werken vermijd jij onnodig dubbele handelingen en worden routinewerkzaamheden zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Meer aandacht voor klanten

Slimmer werken zorgt ervoor dat alle informatie van en over (potentiële) klanten overzichtelijk bij elkaar staat. Zo weet je op ieder moment van de dag hoe jouw bedrijf ervoor staat, welke klant(en) aandacht nodig hebben en wat de volgende stap is op weg naar jouw beoogde succes.

Services

de brug tussen te veel en slimmer werk

Ik help jou te focussen op datgene wat belangrijk is, zodat we processen kunnen laten aansluiten op jouw werkzaamheden. Dat doe ik door:

onboarding

Een vliegende start binnen het voor jou geschikte CRM pakket. Voorzien van de benodigde en juiste data en instellingen, zodat je direct aan de slag kunt.

optimalisatie

Een frisse blik op jouw aanpak en werkwijze. Alles om zoveel en zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de voor
jou geschikte slimme tool.

coaching

Een ondersteunende rol bij gebruikersvragen en strategische ontwikkeling. Zodat jij vol vertrouwen en met een glimlach aan de slag gaat.

Zeker Susan werkt o.a. voor

Reviews

Wat mijn klanten ervaren

Herman Schaeffer
Lees verder
“Iedere keer als Susan bij mij is langs geweest, zijn er zaken geregeld waar zij niet specifiek voor kwam. Haar enthousiasme en gestructureerde werkwijze zorgen ervoor dat ik gaandeweg ons gesprek ook andere punten benoem. Voor Susan is dit geen brug te ver, zij helpt mij deze zaken op te pakken, te structureren en te verbinden in onze slimme tool!”
Willem VreeswijkVVP Nederland
Lees verder
“Als je het hebt over een optimale samenwerking, dan heb je het over Zeker Susan. Susan is snel, accuraat, kundig, vriendelijk en meedenkend. Haar verbindende vermogen zorgt ervoor dat alle ballen samenkomen op één plek. Een aanrader van de bovenste plank!”
Previous
Next

Ervaar zelf de mogelijkheden

Vliegen jouw weken voorbij en heb je het idee dat je maar niet gedaan krijgt wat je wilde doen?
Verlies je grip of wil je dat jouw collega’s van elkaar kunnen zien wie wat en met welke klant besproken heeft?
Met een slimme tool houd je overzicht en kun je proactief werken aan jouw kerntaken, bedrijf en groei.