slimme. tools

Waarmee je prettig, georganiseerd en efficiënt te werk gaat

Het belang van

de juiste tool

De kracht van persoonlijke aandacht en verbinding is ongekend, maar ook gelimiteerd.
Je kunt niet twintig dingen tegelijkertijd doen met jouw volledige aandacht. Zelfs twee wordt al lastig. Hoe zorg je dan voor het overzicht van lopende vragen of projecten bij jouw verschillende klanten? Hoe weet je welke acties vandaag nodig zijn?

Door het juiste CRM pakket in te zetten houd je overzicht én kun je proactief werken aan jouw kerntaken. De kunst is om jouw aandacht te richten op zaken waar jij persoonlijk het verschil maakt. Andere (bij)zaken kun je gerust aan collega’s overlaten of automatiseren. Slimme tools helpen je om te bepalen waar jouw prioriteiten liggen, geven je inzicht in waar jouw bedrijf staat en ondersteunen je bij routinewerkzaamheden. Zo behoud je meer tijd en energie voor jouw klanten en zorg je voor gerichte verbinding en aandacht.

Jouw succes zit niet in een slimme tool. Jouw succes behaal je als je slimmer werkt en de voor jou passende tool(s) breed en consequent inzet. Pas dan kunnen de functionaliteiten worden toegepast op jouw eigen processen en merk je resultaat.

Mijn favoriete tools

slimme tools voor iedere bedrijfsgrootte

Door mijn jarenlange ervaring met diverse CRM pakketten, zie ik welke slimme tools geschikt zijn om jouw vraag te beantwoorden.
In de basis werk ik met Teamleader als centraal middelpunt voor het beheren van klanten en projecten, registeren van uren en facturen.
In Teamleader werken MKB-bedrijven slimmer en overzichtelijk en krijgt projectmanagement de door jou gewenste verdieping.
Als servicepartner van Teamleader ken ik alle ins en outs van de applicatie en heb ik nauw contact over ontwikkelingen en feedback van klanten. 

Naast Teamleader gebruik ik Make om procesflows te automatiseren en Teamleader te integreren met andere applicaties in jouw landschap.
Hierdoor komt er nog meer focus en aandacht voor die taken waarin jij excelleert. 

Meer gedaan. minder gedoe

Silver partner. make automation

Zeker Susan is door Make gecertificeerd op level 4 – ‘Advanced’.
Met Make kan ik automatiseringen toevoegen aan processen, data combineren tot rapportages en applicaties aan elkaar verbinden.
Zo vormen Make en Teamleader mijn ideale tool combinatie. 

15.000

ondernemers en hun teams
maken gebruik van Teamleader

€ 60

vanaf prijs per maand,
inclusief twee gebruikers

2 minuten

heb jij nodig om in Teamleader
een offerte te maken

Teamleader in één oogopslag

Teamleader helpt je jouw bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen en professionaliseren.
Deze krachtige CRM tool wordt dagelijks onderhouden en geregeld uitgebouwd. Momenteel biedt Teamleader:

Sales pipeline

Actuele status van kansen en realistische voorstelling van verwachte omzet

Digitale offerte

Prachtige offertes in eigen huisstijl, digitaal verstuurd én online te ondertekenen

Artikelbeheer

Beheer van assortiment producten en diensten voor offertes en uitvoering

Werkbonnen

Digitale vastlegging en akkoord van uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte artikelen

Agenda

Overzichtelijke planning van afspraken en taken biedt structuur in jouw werk

Integraties

Koppelt met enkele klikken aan een variatie van veel gebruikte applicaties

Projecten

Grotere klussen worden moeiteloos op tijd uitgevoerd met behulp van projecten

Facturatie

Met een druk op de knop wordt vanuit opdracht of project een factuur aangemaakt

Sjablonen

Sjablonen voor documenten en veel gestuurde e-mail berichten maken het je gemakkelijk

Teamleader focust op de basis van jouw bedrijfsprocessen. Vanuit een doordachte procesflow biedt deze slimme tool de ideale ondersteuning. Teamleader kent echter ook haar grenzen. De tool biedt immers geen maatwerk oplossingen. Middels API’s (Application Programming Interface) kunnen externe applicaties of slimme tools desondanks aan Teamleader worden verbonden. Zo werk ik met Teamleader als centraal middelpunt dagelijks toe naar de optimalisatie en uitbreiding van CRM mogelijkheden. 

Ervaar zelf de mogelijkheden

Zeker Susan werkt o.a. voor

Reviews

Wat mijn klanten vinden

Herman Schaeffer
Lees verder
“Iedere keer als Susan bij mij is langs geweest, zijn er zaken geregeld waar zij niet specifiek voor kwam. Haar enthousiasme en gestructureerde werkwijze zorgen ervoor dat ik gaandeweg ons gesprek ook andere punten benoem. Voor Susan is dit geen brug te ver, zij helpt mij deze zaken op te pakken, te structureren en te verbinden in onze slimme tool!”
Willem VreeswijkVVP Nederland
Lees verder
“Als je het hebt over een optimale samenwerking, dan heb je het over Zeker Susan. Susan is snel, accuraat, kundig, vriendelijk en meedenkend. Haar verbindende vermogen zorgt ervoor dat alle ballen samenkomen op één plek. Een aanrader van de bovenste plank!”
Martijn Gunther MoorHolland Water
Lees verder
“Onze hulpvraag is door Susan een stuk breder aangevlogen dan we in eerste instantie zelf dachten. Susan gaat voortvarend aan de slag. Ze snapt waar wij naartoe willen, dat is voor mij een hele prettige manier van samenwerken.”
Vorige
Volgende

Eerst denken, dan doen

Zodra we ontdekken welke slimme tools het beste bij jou, jouw bedrijf en werkzaamheden passen, is het tijd om in te gaan richten.
Voor mij is een goede tool primair georganiseerd rondom jouw (potentiële) klanten. Zij vormen de basis en het bestaansrecht van jouw
bedrijf, zij zorgen voor omzet. Door onderlinge verbindingen te maken tussen jouw data en input richten we jouw tool(s) zogebruiksvriendelijk en gemakkelijk mogelijk in.

We zetten alles op alles om er met veel plezier dagelijks gebruik van te maken. Daarbij denk ik verder dan de
strikt noodzakelijke punten en focus ik op datgene wat er nog meer nodig is om jouw initiële vraag te beantwoorden.

Heb jij behoefte aan (de optimalisatie van) een slimme tool?