Samen. Sterk

Niets staat op zichzelf. Alles staat in verbinding.

Alleen ga je sneller,

Samen kom je verder

Ik ben overtuigd van de kracht van verbinding. Door mensen, processen en systemen met elkaar te verbinden, wordt het geheel sterker en kom je verder. Het geheel staat hierdoor in relatie tot een ander, net als wij mensen tot elkaar. Hetzelfde geheel is tegelijkertijd zo sterk als de zwakste schakel. Het belang van verbinding is daardoor ultiem.

Door klantprocessen en systemen met elkaar te verbinden, zal de onderlinge samenhang in jouw bedrijf versterken en de beleving voor jouw klanten groeien. Een proces houdt niet op bij een systeem of een mens, een website of een gebouw. De vraag van een klant gaat vaak dwars door alles heen. Met de juiste verbindingen kun je hier op inspelen en gebruik maken van ieders kwaliteiten. Om deze reden ben ik aangesloten bij drie waardevolle initiatieven die ik graag aan je voorstel.

Waves Coworking

Zet de juiste mensen bij elkaar en ze zullen elkaar inspireren en vooruithelpen. Dat is de kracht van Waves. Waves is meer dan enkel een werkplek. Het is een community van ondernemers die elkaar op weg helpen. Een ontmoetingsplek en sociale omgeving, voor en door ondernemers waar beweging is. Waves biedt mij een plek waar ideeën ontstaan en worden uitgewerkt tot plannen die uitgevoerd worden. Verbindingen met Waves ondernemers hebben geen grenzen en lopen van sparringpartner tot compagnon.

Ontdek de Waves Community!

De Gunfactor

De Gunfactor verbindt Sales & CRM consultants en is partner van ZOHO. De aangesloten consultants combineren hun kennis van ZOHO producten om klanten beter te helpen. Dit doen wij door lead- en klantprocessen te structureren, implementaties te verzorgen van ZOHO CRM software en andere ZOHO apps. Ook nemen we medewerkers van onze klanten mee in dit proces en trainen wij ze waar nodig. Als team combineren wij het beste van twee werelden. We werken individueel aan projecten die snelheid en wendbaarheid nodig hebben, maar in teamverband als we veel werk te verzetten hebben en ver willen komen. De Gunfactor biedt ook een App om Exact Online en ZOHO CRM te verbinden.

Meer informatie over De Gunfactor.

Platform9

Een ondernemersvraagstuk komt zelden alleen voor. Platform9 is dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren. Door van elkaar te leren werken wij samen op weg naar onafhankelijkheid, groei en succes. In praktische trainingen of workshops ga je aan de slag met het aanleren, aanscherpen of updaten van vaardigheden. Aan het einde van een workshop ben je in staat om zelf aan de slag te gaan met de nieuw verworven kennis. Besteed je het toch liever uit? Alle aangesloten Platform9 partners zijn stuk voor stuk vakmensen en bieden hun kennis ook als zakelijke dienstverlening aan.

Bekijk het aanbod van Platform9.

Meer weten over mijn werkwijze?